fbpx

Despre noi

De ce să alegi unul din  barmanii noștrii profesioniști la evenimentul tău?

Răspunsul este simplu. Pentru că în afară de partea gastronomică și momentele de entertainment, băutura este unul din principalele ingrediente care ne asigură un eveniment reușit.

Partea de cocktail bar este unul din detaliile care aparent este dispensabil, când de fapt este unul din acele detalii care contează. Spunem aparent dispensabil pentru că sunt persoane care nu beau cocktailuri cu fel și fel de ingrediente, ci merg mai mult pe bauturi simple, neamestecate. Foarte adevărat, însă până și stilul de servire a acestor băuturi este foarte important.

Vă spunem din experiență că, felul în care barmanii noștrii toarnă în pahare, felul în care interacționează cu invitatul și îl face să intre intr-o stare de poveste, împartasindu-i despre tainele preparării băuturii în timp ce o prepară efectiv, toate acestea contribuie la o stare generală a evenimentului.

Barmanii noștrii talentați si pasionați, nu se limitează doar în a lucra cu produse si siropuri pe care le cumpară din magazinele specializate, aceștia își prepară singuri anumite produse, iar acesta este un avantaj major. Toate siropurile, fructele confiate și deshidratate, pregătite personal de către barman, special pentru evenimentul vostru, sunt mult mai gustoase decât orice alt produs cumpărat din magazin. Un preparat homemade întotdeauna va câstiga bătălia gustului și a calitații.

Un barman pasionat, cu experientă, va oferii cele mai bune servicii?

Noi îți spunem sigura că da! Un serviciu de calitate, oferit de o echipă de barmani profesioniști și cu experiență va avea alt cost față de un serviciu banal care nu aduce plus de valoare evenimentului. Însă, diferența dintre cele două, suma care poate fi economisită nu va oferii nici odată aceeași satisfacție ca cea a experienței de care voi și invitații voștrii ați fi putut să aveți parte.

Foarte important de menționat este faptul că la fel de bine cum un barman poate anima petrecerea, la fel de bine o poate ruina.

Dacă vorbim de partea  logistică și a implementării nu este nimic complicat. Fie aducem noi barurile mobile dotate cu tot ce au nevoie pentru a asigura un serviciu de calitate, aceasta fiind varianta cea mai bună, fie ne folosim de un bar din locație, dacă aceasta dispune de așa ceva și se vine la completare doar cu accesoriile necesare preparării băuturilor.

„Putem oferii un întreg amestec de senzații și emoții”

Noi cei de la Vlad Events suntem mai mult decât parteneri în organizarea evenimentului dumneavoastră și ne bucurăm să vă fim alături în cea mai frumoasă zi de până acum.

Care este punctul 0 al distracției pe întreaga durată a evenimentului? EXACT, cocktail bar-ul.

Atunci tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu mine,Vlad Crișan este numele meu și barul este pasiunea mea. Am avut plăcerea să profesez în domeniul ospitalier de peste 16 ani și dezvolt din prima zi metode de satisfacere a clienților și a gusturilor. În ultimii ani am reușit să formez o echipă de profesioniști în ale barului iar împreună am onorat peste 200 de evenimente reușite.

Dacă te-am convins, te invit să ne vizitezi pentru mai multe detalii și pentru a stabili când ne vedem la o cafea.

Vlad Crisan

Director General

Ploscar Adrian

Barman

Pop Bogdan

Barman

Call Now Button