Despre noi

Salut sunt Vlad Crişan, un antreprenor în vârstă de 33 de ani din Cluj, m-am decis în urmă cu patru ani să pun bazele propriei afaceri, Vlad Events, care are la bază baruri mobile.

Am o experienţă de 15 ani în domeniul HoReCa si lucrez cu o echipa de Barmani Profesionisti.
Ideea unei astfel de afaceri a venit in urma cu 4 ani, din dorinta de a oferi servicii premium si a oferii posibilitatea ca orice eveniment sa profite de experienta si cunostintele nostre in acest domeniu.

Astfel am creat Compania Vlad Events. A fost înfiinţată din fonduri proprii, banii fiind investiţi în ustensile şi în echipamente necesare pentru a realiza evenimente.

Va punem la dispozitie cea mai elegantă servire a băuturilor la evenimentul dumneavoastra indiferent de tipul sau tematica aleasă.
Barurile Vlad Events au un design unicat si proiectat ce va reprezenta cu siguranta un punct de atracție pentru invitați.

Meniul este convenit întotdeauna împreună cu dumneavoastra avand posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de Cocktailuri alcoolice cat si non-alcoolice. Indiferent de sezonul in care va avea loc evenimentul sau preferințele dumneavoastra cocktailurile va vor încânta si vor impresiona invitații
Închirierea barului mobil impreuna cu unul dintre barmanii noștrii profesioniști este o variantă elegantă pentru orice gen de eveniment.
Dacă va doriți un cocktail bar pentru nunta, botez, majorate, petreceri corporate serviciile Vlad Events sunt alegerea perfecta.

Vlad Crisan

Director General

Barta Gabriel

Barman

Ploscar Adrian

Barman

Pop Bogdan

Barman

Call Now Button