fbpx

Despre noi

De ce să alegi un bar mobil sau un cocktail bar la evenimentul tău?

De ce bar mobil sau cocktail bar (cum spun unii?) 🙂 Răspunsul este simplu. Pentru că, în afară de partea gastronomică și momentele de entertainment, băutura este unul dintre principalele ingrediente care ne asigură un eveniment reușit.

Partea de cocktail bar reprezintă astfel unul dintre detaliile care, aparent este dispensabil. Dar, de fapt, este unul din acele detalii care contează cu adevărat. Spunem aparent dispensabil, deoarece sunt persoane care nu beau cocktailuri cu fel și fel de ingrediente. Acestea merg mai mult pe bauturi simple, neamestecate. Foarte adevărat, însă, până și stilul de servire ale acestor băuturi este foarte important, iar un bar mobil prezent la nunta ta poate face minuni! cocktail bar cluj

Vă spunem din experiență că, felul în care barmnii noștrii toarnă în pahare, în spatele unui bar mobil dar totuși în fața invitaților, felul în care interacționează cu invitatul și îl face să intre intr-o stare de poveste, împartasindu-i despre tainele preparării băuturii în timp ce o prepară efectiv, toate acestea contribuie la o stare de bine generală al evenimentului.

Un bar mobil impreună cu echipa Vlad Events este tot ceea ce ai nevoie! Barmanii noștrii talentați si pasionați, nu se limitează doar în a lucra cu produse si siropuri pe care le cumpară din magazinele specializate. Ei își prepară singuri anumite produse, iar acesta este un avantaj major. Toate siropurile, fructele confiate și deshidratate sunt pregătite personal de către barman. Pe langă acest aspect, sunt pregătite special pentru evenimentul vostru. Desigur, sunt mult mai gustoase decât orice alt produs cumpărat dintr-un magazin. Vlad Events cocktail bar oferă toate aceste ‘magii’. bar mobil cluj

Un preparat homemade întotdeauna va câstiga bătălia gustului și a calitații.bar mobil cluj

Un barman pasionat, cu experientă, va oferii cele mai bune servicii?

Noi îți spunem sigura că da! Un bar mobil cu design modern, un serviciu de calitate, oferit de o echipă de barmani profesioniști și cu experiență, va avea alt cost față de un serviciu banal care nu aduce plus de valoare evenimentului. Însă, diferența financiară dintre cele două, suma care poate fi economisită, nu va oferii niciodată aceeași satisfacție ca experiența de care voi și invitații voștri ați fi putut să aveți parte.

Foarte important de menționat este faptul că, la fel de bine cum un barman poate anima petrecerea, la fel de bine o poate ruina. cocktail bar cluj

Dacă vorbim de partea  logistică și a implementării nu este nimic complicat. Oferim două variante:
1. Aducem noi tot ce ține de un bar mobil, dotat cu tot ce este nevoie, pentru a asigura un serviciu de calitate, aceasta fiind varianta cea mai bună. bar mobil cluj

2.Ne folosim de un bar din locație, dacă aceasta dispune de așa ceva și se vine la completare doar cu accesoriile necesare preparării băuturilor.

„Putem oferi un întreg amestec de senzații și emoții”

Noi cei de la Vlad Events cocktail bar suntem mai mult decât parteneri în organizarea evenimentului dumneavoastră. Ne bucurăm să vă fim alături în cea mai frumoasă zi a vieții voastre de până acum cu un bar mobil si o echipa de barmani profesioniști.

Care este punctul 0 al distracției pe întreaga durată a evenimentului? EXACT, cocktail bar-ul. bar mobil cluj

Atunci tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu mine!

Vlad Crișan este numele meu și barul este pasiunea mea. Am avut plăcerea să profesez în domeniul ospitalier de peste 16 ani. Am reușit să dezvolt din prima zi metode de satisfacere a clienților și a gusturilor. În ultimii ani, am reușit să formez o echipă de profesioniști în ale barului iar împreună, am onorat peste 200 de evenimente reușite.

Dacă te-am convins, te invit să ne vizitezi pentru mai multe detalii și pentru a stabili când ne vedem la o cafea.

Vlad Crisan

Director General

Ploscar Adrian

Barman

Pop Bogdan

Barman

Call Now Button