fbpx

Serviciile de infrumusetare disponibile la Studio Cindy Beauty sunt create pentru a veni in intampinarea celor care isi doresc sa beneficieze intr-un singur loc de o experienta completa de frumusete.
Parul va fi ingrijit de o echipa de profesionisti care vor aplica cele mai delicate tratamente si tehnici de colorare si vor realiza coafurile adecvate pentru fiecare client in parte.
Hairstilistii Studio Cindy Beauty au o experienta de peste 15 ani sunt intotdeauna la curent cu noutatile in domeniul ingrijirii parului.
Machiajele realizate la Studio Cindy Beauty te vor ajuta sa-ti definesti look-ul in functie de ocazia pentru care te pregatesti.
Fie ca iti doresti sa arati bine in fiecare zi, fie ca te pregatesti sa fii mireasa sau sa participi la un eveniment festiv, echipa de specialisti in frumusete de la Studio Cindy Beauty este intotdeauna pregatita sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Inca din anul 2010 va oferim evenimente organizate in regim full-service. Ne mandrim cu o  experienta nepartinitoare, multa iscusinta, indrazneala si creativitate din exces.

De ce ai alege Serviciile Noastre?

Pentru ca un eveniment reusit e atunci cand tu nu ai grija lui. Ne incredintezi ideea, iar noi o conturam si o expandam pana la ultimul detaliu, astfel incat in ziua evenimentului, tot ce trebuie sa faci e sa sarbatoresti. Asta fie ca vrei sa organizam un eveniment corporate sau un eveniment privat.

Ne lasam inspirati de povestea ta, ne implicam personal si avem grija ca evenimentul tau sa fie unic si sa-ti trezeasca amintiri placute.

www.stilevents.ro

Salut, eu sunt Radu si va spun pe scurt povestea mea.

Dintotdeauna mi-a placut sa fotografiez, sa surprind momentele deosebite, trasaturile oamenilor frumosi din jurul meu, detaliile simple, dar spectaculoase ale naturii. Toate acestea sunt foarte frumos imbinate in fotografia de nunta. Asadar, la un moment dat, a inceput sa ma captiveze ideea de a fi fotograf de nunta. Sa fiu in acele momente deosebite langa un cuplu mi se parea fantastic. Dorindu-mi sa fac fotografie de nunta, am inceput sa invat tot mai multe si sa utilizez aparatura de specialitate. La 20 si ceva de ani mi-am cumparat primul Canon cu lentile de 50 mm, iar in dimineata zilei in care am implinit 26 de ani am primit cel mai frumos cadou, un obiectiv Canon 18-55 mm, de la sotia mea care mi-a fost alaturi si m-a sustinut intotdeauna. Acesta a fost doar inceputul. De atunci imi dedic timpul pentru a studia si a-mi perfectiona stilul de fotograf de nunta, pentru a pune in valoare frumusetea momentelor din viata oamenilor.

www.radusalajan.ro

Call Now Button