fbpx

Serviciile de înfrumusețare disponibile la Studio Cindy Beauty sunt create pentru a veni în întampinarea celor care iși doresc să beneficieze într-un singur loc de o experiență completă de frumusețe.
Părul va fi îngrijit de o echipă de profesioniști, care vor aplica cele mai delicate tratamente și tehnici de colorare, și vor realiza coafurile adecvate pentru fiecare client în parte.

Hairstiliștii Studio Cindy Beauty au o experiență de peste 15 ani, sunt întotdeauna la curent cu noutățile în domeniul îngrijirii părului.
Machiajele realizate la Studio Cindy Beauty te vor ajuta să-ți definești look-ul în funcție de ocazia pentru care te pregătești.

Fie că iți dorești să arăți bine în fiecare zi, fie că te pregătești sa fii mireasă sau să participi la un eveniment festiv, echipa de specialiști în frumusețe de la Studio Cindy Beauty este întotdeauna pregatită să se ridice la nivelul așteptărilor tale.

Încă din anul 2010 vă oferim evenimente organizate în regim full-service. Ne mândrim cu o  experiență nepartinitoare, multă  iscusință, îndrăzneală și creativitate din exces.

De ce ai alege Serviciile Noastre?

Pentru că un eveniment reușit e atunci când tu nu ai grija lui. Ne încredințezi ideea, iar noi o conturăm și o expandăm până la ultimul detaliu, astfel încât în ziua evenimentului, tot ce trebuie să faci este să sărbătorești. Asta fie ca vrei să organizam un eveniment corporate sau un eveniment privat.

Ne lăsăm inspirați de povestea ta, ne implicăm personal și avem grijă ca evenimentul tău să fie unic și să-ți trezească amintiri plăcute.

www.stilevents.ro

Salut, eu sunt Radu și vă spun pe scurt povestea mea.

Dintotdeauna mi-a plăcut să fotografiez, să surprind momentele deosebite, trăsăturile oamenilor frumoși din jurul meu, detaliile simple, dar spectaculoase ale naturii. Toate acestea sunt foarte frumos îmbinate în fotografia de nuntă. Așadar, la un moment dat, a început să mă captiveze ideea de a fi fotograf de nuntă. Să fiu în acele momente deosebite langa un cuplu mi se părea fantastic. Dorindu-mi sa fac fotografie de nuntă, am început să învăț tot mai multe și să utilizez aparatură de specialitate.

La vârsta de 20 și ceva de ani, mi-am cumpărat primul Canon cu lentile de 50 mm, iar în dimineața zilei în care am împlinit 26 de ani, am primit cel mai frumos cadou, un obiectiv Canon 18-55 mm, de la soția mea,care mi-a fost alături și m-a susținut întotdeauna. Acesta a fost doar începutul. De atunci, îmi dedic timpul pentru a studia și a-mi perfecționa stilul de fotograf de nuntă, pentru a pune în valoare frumusețea momentelor din viața oamenilor.

www.radusalajan.ro

Vlad Events Cocktail Bar

Call Now Button